Bescherming van persoonsgegevens

Dit Privacybeleid is specifiek voor ons bedrijf. Het bepaalt hoe APM LAW de verzonden gegevens tijdens het gebruik van onze website gebruikt, opslaat en beschermt.
Vragen over ons privacybeleid kunt u sturen naar info@apmlaw.be.

Wat wordt bedoeld met persoonsgegevens?

Volgens artikel 1 van de wet van 8 december 1992 moeten de beginselen van gegevensbescherming gelden voor “elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon". Het betreft bijvoorbeeld uw naam, adres, telefoonnummer, rijksregisternummer, code, e-mailadres, foto, enz.

Bovendien hebben persoonsgegevens niet alleen betrekking op gegevens over het privéleven, maar ook op gegevens over het beroeps- of openbare leven van een persoon. Anderzijds wordt alleen rekening gehouden met gegevens die betrekking hebben op een natuurlijke persoon en niet op een rechtspersoon of een vereniging.

Welke gegevens worden verzameld en hoe worden ze verzameld?

We verzamelen de persoonlijke identiteits- en contactgegevens die u in ons offerteformulier invult:

Deze gegevens worden opgeslagen in onze database en indien nodig gebruikt voor commerciële, administratieve en operationele doeleinden.

Als u geen e-mails meer van ons wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met APM LAW via info@apmlaw.be, telefonisch op 087 22 54 36 (Verviers), 04 233 61 00 (Luik) of per post op de volgende adressen:

APM-law

Rue des déportés, 82 4800 Verviers.
Boulevard Frère Orban, 10 4000 Luik.
Place du champs de mars 5 (L20) 1050 Brussel.

U kunt er zeker van zijn dat we uw gegevens zonder uw toestemming nooit zullen verkopen, distribueren of verspreiden aan een derde partij.

Logbestanden en IP-adres

Wanneer u onze website bezoekt, registreren we automatisch uw IP-adres. Dat adres wordt automatisch herkend door onze webserver. We gebruiken IP-adressen om onze website te helpen beheren en om demografische gegevens te verzamelen. Wij koppelen geen IP-adressen aan persoonlijk identificeerbare personen.

Gebruik van cookies

Wanneer u onze website www.apmlaw.be bezoekt, worden er bepaalde cookies op de harde schijf van uw computer achtergelaten. Die cookies worden enkel gebruikt voor statistische doeleinden. We gebruiken Google Analytics-cookies om de effectiviteit van onze advertenties en de gebruikerservaring via onze website te evalueren. Hoewel Google Analytics de informatie van onze website voor ons registreert, controleren wij het gebruik van deze gegevens.

Hieronder vindt u de lijst met cookies die op onze website voor statistische doeleinden worden gebruikt:

 

Soort cookie Doelstelling Cookie-naam Opslagduur
Google Analytics Functioneel _ga Sessiecookie
Google Analytics Functioneel _gid Sessiecookie
Google Analytics Functioneel _gat Sessiecookie

Cookies zijn kleine bestanden die een website naar uw harde schijf stuurt om informatie over uw profiel op te slaan en in sommige gevallen te traceren. Indien u dat wenst, kunt u cookies volledig uitschakelen door uw browserinstellingen als volgt te configureren:

Gebruikers van Microsoft Internet Explorer

Gebruikers van Mozilla Firefox

Gebruikers van Google Chrome

Gebruikers van Safari

U kunt eventueel ook de Help-functie van uw internetbrowser gebruiken.

Gegevensbeveiliging en -bescherming

Voor APM LAW is de bescherming van alle gegevens, en dus van de privacy, een absolute noodzaak. 
We hebben veiligheidsmaatregelen getroffen om ons te beschermen tegen het verlies, het misbruik of de wijziging van klantgegevens die we in ons bezit hebben.

Elke gebruiker van onze site kan er zeker van zijn dat APM LAW zijn persoonsgegevens op een volledig transparante en legitieme manier behandelt, zoals hierboven uitgelegd. We kunnen echter op geen enkele wijze verzekeren of garanderen dat dergelijk verlies, misbruik of wijziging niet zal plaatsvinden. We doen er echter alles aan om dit te voorkomen.

We bieden u ook de mogelijkheid om uw persoonsgegevens te raadplegen, te wijzigen of zelfs te verwijderen.

Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via info@apmlaw.be, telefonisch op 087 22 54 36 (Verviers) en 04 233 61 00 (Luik) of per post op de volgende adressen:

APM-law

Rue des déportés, 82 4800 Verviers.
Boulevard Frère Orban, 10 4000 Luik.
Place du champs de mars 5 (L20) 1050 Brussel.

Waar worden de gegevens opgeslagen?

De gegevens die u via onze website verstuurt, worden opgeslagen op een beveiligde server in de Europese Economische Unie, meer bepaald in Frankrijk, bij OVH.

Aarzel niet voor eventuele vragen Neem contact met ons !
  • Verviers

    Rue des déportés, 82
    4800 Verviers

    verviers@apmlaw.be Tél 087 22 54 36 - Fax 087 22 85 57
  • Liège

    Boulevard Frère Orban, 10
    4000 Liège

    liege@apmlaw.be Tél 04 233 61 00 - Fax 04 222 44 83
  • Bruxelles

    Avenue de la Toison d’Or 77
    1060 Bruxelles

    bruxelles@apmlaw.be Tél 02 900 400 - Fax 02 539 15 99
  • Eupen

    Rathausplatz, 5
    4700 Eupen

    eupen@apmlaw.be Tél 087 29 35 30
  • Anvers

    Brusselstraat, 51
    2018 Antwerpen

    anvers@apmlaw.be Tél 03 244 18 44
  • Charleroi

    Rue Auguste Piccard, 12
     6041 Charleroi

    charleroi@apmlaw.be Tél 071 919 973
  • Paris

    Avenue Kléber, 58
    75116 Paris

    paris@apmlaw.be Tél 02 290 04 00